Sista tentan någonsin!?

Sista tentan är skriven och den va det mest kaosfyllda jag någonsin skrivit. Att en tenta ska vara så omfattande att den tar över 6 timmar att skriva är sjukt! Men men nu är den skriven och inget mer plugg på 3 månader eller aldrig mer!? LYCKLIG

Känns som om jag har fått tillbaka min fritid igen, wooohooo!

Ska fira med jordgubbar och vaniljvisp :D

Imorgon är det examen, spännande!

Puss

Sooo Sweeet!!!


Grattis Mor!



Önskar att jag vore hemma hos min älskade mor idag ♥

Grymt bra låt!


Om en vecka..

Om exakt en vecka tar jag examen och är färdigutbildad Personlekonom! Ahhh vart tog två 2 år vägen??!!? Tiden går fort när man har roligt, måste varit därför det har gått så fort ;D Dessa två år i Trollis är svåra att sammanfatta men kan kort säga att det har varit 2 av mina bästa år i livet :) Så många underbara vänner jag har lärt känna, så mycket jag har lärt mig i skolan och så mycket jag har utvecklas själv genom att flytta hemifrån till en stad där jag inte kände. Har ångest över hösten utan att jag ska ha det egentligen, men det går inte en dag utan att jag tänker på hösten. Kommer i vilket fall ha kvar min lägenhet över sommaren. Hoppas på att jag få ett jobb  hemma i värnamo eller runt omkring. Om inte ska jag praktisera hos förhoppningsvis en ekonomichef på ett företag i Trollis. Sommaren kommer bli toppen i vilket fall! Tänk att kunna läsa en vanlig bok eller inte ha några måste eller behöva prioritera skolan före vänner. Börja längta lite hem nu.

Fick besked att jag och Emma har klarat B-uppsatsen idag, underbart! Fick fina kommentarer :) Ska dock revidera lite för att öka möjligheterna till VG!

Två tentor kvar inom en vecka och sen är det sommarlov :D

Puss & Kram


Är på shoppinghumör!



Vit klänning längst till vänster   199 :- från BikBok
Vit klänning längst till höger      249:- från Bikbok
Klänning i korall   149:- från Gina Tricot
Tunika i aprikos   199:- från Gina Tricot
Svart sandalett     249:- från Skopunkten

Idag fyller min idol 91 år!

  

GRATTIS MORFAR ♥

Examensarbetet är klart och inskickat!

Klockan 18.53 igår släppte vi tagit om B-uppsatsen som vi har jobbat stenhårt med i flera veckor.  Har prioriterat detta arbete före mycket annat så om ni tycker att jag har varit osocial och inte hört av mig förstår jag er! Ska bli ändring på det nu! Det är otroligt skönt att äntligen vara klar och få tillbaka lite fritid! Har vant mig att vara i skolan till minst kl 19 varje dag. Kommer kännas helt konstigt att gå hem normal tid, vad är det!? Har 2 tentor kvar på 2 veckor, en nästa fredag och en på tisdan därefter. Sen är jag färdigutbildad Personalekonom, har lite svårt att fatta att jag är klar?!?!

Efter att arbetet var inskickat igår blev det snabbt hem för att göra sig redo för en utekväll. Medans jag duschade, lagade mat och byte om satt Åsa i soffan med sitt glas vin och njöt. Rättvist? ;) Sen cyklade vi bort till Mickis och drack lite vin. Kvällen fortsatte på Lipz med dans hela natten lång, precis vad jag behövde! Mycket roligt folk och bra musik förgyllde min kväll :)

Vaknade alldeles för tidigt idag, har vant mig vid att inte sova mer än 6-7 timmar. Ska packa skolväskan nu och bege mig mot västan för tentaplugg med Alex och Maria.


Jaaaaaaa!!!

Klarade min omtenta med god marginal! 10 poäng mer än förra gången! Nöjd är bara förnamnet ;) En omtenta är inte så farligt när det visa att man har lärt sig mer och få 4 poäng ifrån vg. Detta resultat kommer verkligen i rätt tid, behövde energi och motivation till de sista tentorna i skolan!

Nu ska b-uppsatsen skrivas klart!!!!

Trevlig helg!

Puss

Pirates of caribbean 4

Johnny Depp är kung!

Va och såg fjärde filmen av Pirates igår här i Trollis. Biografen är under all kritik men vi satt längst upp så såg bra iallafall :)

Efter en kupp där Jack Sparrow trodde att han skulle få sin trogne pirat Gibbs fri från galgen befinner han sig fatskedjad i Kung Georges överdådiga matsal. Här får han veta att Barbossa med Kungens goda minne ska segla efter Ungdomens Källa och att det dessutom finns någon som utger sig för att vara Jack Sparrow! Han lyckas fly från slottet för att ta reda på vem som är den falske Jack och efter att ha träffat på sin gamle far, Kapten Teague, befinner han sig efter en vild jakt  plötsligt ombord på Queen Anne’s Revenge som tillhör den fruktade Kapten Svartskägg. Den exotiska Angelica som Jack tidigare haft en kort affär med visar sig vara Svartskäggs dotter och nu tvingas han hjälpa dem att hitta Ungdomens Källa före Barbossa och spanjorerna som också är ute efter det magiska vattnet!

Filmen var lik dem andra men Johnny Depp var ensam om huvudrollen vilket märktes genom att han var nästintill med i varje scen. Skulle kunna se en film med enbart honom ;) Penelope Cruz hade en stor roll och en romans med Jack. Hennes far är svartskägg som är extremt egoistisk och elak. Nykomlingarna” Sam Claflin och Astrid Berges-Frisbey spelar ett ungt kärleksparet som är något kinky vinkel, hon är sjöjungfru och han är präst. Väldigt intressant kombination ;) Skådespeleriet är förövrigt på topp!  

Man ser varenda dollar som investerad i scenerierna och det är imponerande miljöer som får beskådas under den två timmar och en kvart långa rull.Effekterna var väldigt imponerande, lite som i filmen Avatar! Skulle vara kul och se den i 3D :)

Välkommen sommarens första och bästa storfilm!
Kort sagt få den 4/4 piratskepp



Bra start på veckan!

Började dagen med en promenad på 45 min, hur skönt som helst! Lätt bästa starten på dagen. Tog på mig alldeles för mycket kläder (till och med vantar). Hann äta en god och lugn frukost innan skolan. Kom till skolan 09.05 (började 09.15) vilket betyder väldigt tidigt för mig!!!

B-uppsatsen har gått riktigt bra idag, det går framåt! Har som mål att vara klara tills på fredag :)

Har fått delar av mitt schema i juni som bland annat visade att jag jobbar under Peace and Love :( Alla biljetter är dessutom slutsålda vilket betyder att jag inte ens har en möjlighet att åka dit!



                                       
                                                          Hoffmastero, P&L 2010


Eurovison 2011





Eurovision 2011 överraskade, Sverige kom på tredje plats och bästa placering sen år 1999. Bra jobbat Saade!
Tyckte det va en riktigt bra startfält där vinnaren aboslut inte var självklar, dock förstår jag inte hur en del länder kunde komma hamna i toppen. Men smaken är som baken ;) Förutom Sveriges bidrag tyckte jag Ukranie var väldigt bra. Titta på klippet högst upp, hon som tecknar i bakgrunden är grym! Irlands bidrag bestod av två killar med lika mycket energi som duracellkaniner men ett roligt nummer som man kommer ihåg. Danmarks låt liknade Andreas Johnson låt "Sing for me", eller är jag helt fel ute? Den va dock väldigt bra!

Helg har för övrigt varit bra! Kubbtuneringen igår gick inte som förväntat, vi skulle vinna men kom på 8 plats av 12 lag. Tror allt i kubb handlar om tur, kan inte finns nån teknik som är en vinnade teknik!? Är otroligt retligt att förlora en match på grund av att man inte få ner kungen...

Nästa vecka kommer bli tuff, en b-uppsats som ska ni, ett grupparbete som ska skrivas klart och redovisas. Har som mål att hinna träna nästa vecka, hoppas! Är ju snart beachsäsong ;)

Ikväll är det final i hockeyn, kom igen Sverige och Tedenby!!!!

Puss & Kram

Längtar till helgen!!!


Inte lång tid kvar...

Har inte riktigt fattat att jag är färdigutbildad Personalekonom om mindre än 1 månad. Det känns konstigt och overkligt! Just nu vill jag bara ha en b-uppsats som är klar men samtidigt vill jag inte sluta skolan och skiljas från min klass och många vänner. Försöker att inte tänka på hur kort tid det är kvar men det är svårt...
Samtidigt ska det bli skönt att flytta hem över sommaren och få vara med mina bästa vänner ♥

Va ute och gick en skön promenad med Elin innan och såg ett sommartecken iform av att folk satt och drack cider på Strandgatan en måndag kväll. På sommaren finns det inget som heter helg utan hela veckan blir som en helg :)


Toppenhelg!

Freda kväll var det tårtkalas för Jonas, mycket spontant och roligt! Blev en ganska tidig kväll då en heldag med badminton väntade. Vårsmashen blev riktigt lyckat även om vi bara vann ett set!? Vi firade självklart vår setvinst med champagne och kladdkaka. Jag och Mickis kämpade iallafall bäst av alla, ofrade lite tyg på byxorn och skrek sönder halsen men det var det lätt värt! Badminton är superduper skoj och bra träning! Efter att ha stigit upp kl 7 en lördag fick det bli powernap på en timme innan kvällens festligheter. Grillade hamburgare och njöt av solen med bästa sällskapet :)

Kvällen fortsatte hos Åsa och sen vidare till en inflyttningsfest och slutligen kåren! Ramlade och slog i det andra knäet (skadade det andra knäet på badmintonen) så nu har jag riktigt snygga knä ;)

Idag har vi stekt utanför elefanten hela dagen, väldigt hett och svettigt! Lyckades glömma att ta bort mitt plåster på knäet så solbrännan är snygg där nu..


Premiär 18 maj!





Längtar till premiären!

Laddad inför badminton på lördag!

I badminton handlar det mycket om teknik och att ha en grym serv! Har övat två dagar i rad inför lördag. Min högra handled mår inte bra nu! Tänker för mycket på volleyboll när jag spelar badminton så hoppar och smashar hej vilt ;) Men ibland går det riktigt bra! Hoppas på en bra grupp så att vi kan gå vidare ifrån gruppen iallafall! Kötta kötta kötta!

B-uppsatsen går upp och ner, ner och upp! Idag var ingen bra dag! Hoppas på en bättre dag imorgon :)

Är sjukt sugen på att köpa en Iphone i juni när skatteåterbäringen kommer! Hade planerat att åka på en sista minuten med Elin men ska börja jobba den 7 juni så en Iphone får det blir istället ;) Är den vita inte sjukt snygg??

                                        



Är med jobb!

10 veckors sommarjobb på Systembolaget i Värnamo, check!

Så gött att äntligen veta vart jag ska jobba i sommar, kommer bli en bra sommar. Tror jag och systembolaget kommer funka prima ;D

Sköna maj välkommen!

Hagelstorm och under 10 grader, vad hände där!? Har knappt varit utanför dörren idag, typiskt och tråkigt söndagsväder. Åt pizza för första gången i år, varför har jag inte ätit det tidigare i år??? Sjukt gott!

Valborgsmässoafton blev lyckat! Marknadsgodis, överraskade farmor med fika och blommor, långpromenad med Malin och en kväll i Anderstorp med utgång på Sigges. Killar är otroligt dåliga på att planera (iallafall mina killkompisar) helt katastrof! Blir som deras lilla mamma! Alex och Jocke va grillmästare igår, åt baconlindad sparris för första gången med pepparbiff som inte va röd, bra jobbat killar!

Sigges va väldigt kul, kunde knappt röra sig där inne även om det är 4 dansgolv och utomhus. Kände mig lite gammal på bussen hem, alla 18-åringar sjöng massa låtar och skrek. Men lyckades somna ändå!? Vi konstaterade att sigges är det optimala utestället så ska egentligen inte klaga på nåt ;)

Börjar bli lite nervös inför morgondagens intervju, har läst på så gott jag kan om företaget och försökt klura ut vilka frågor dom kommer att ställa. Håll tummarna för mig kl 11.00 imorgon :)

Idag kom Mickan hem, ÄNTLIGEN! Har saknat den bruden väldigt väldigt mycket! Ska se till att hinna träffa henne imorgon innan tåg går!

Nu börjar snart BB, har missat typ hela veckan så måste kika lite idag ;)

Ni är dåliga på att kommentera! Skulle bli glad om ni skrev en rad eller två :)




RSS 2.0