Eurovison 2011





Eurovision 2011 överraskade, Sverige kom på tredje plats och bästa placering sen år 1999. Bra jobbat Saade!
Tyckte det va en riktigt bra startfält där vinnaren aboslut inte var självklar, dock förstår jag inte hur en del länder kunde komma hamna i toppen. Men smaken är som baken ;) Förutom Sveriges bidrag tyckte jag Ukranie var väldigt bra. Titta på klippet högst upp, hon som tecknar i bakgrunden är grym! Irlands bidrag bestod av två killar med lika mycket energi som duracellkaniner men ett roligt nummer som man kommer ihåg. Danmarks låt liknade Andreas Johnson låt "Sing for me", eller är jag helt fel ute? Den va dock väldigt bra!

Helg har för övrigt varit bra! Kubbtuneringen igår gick inte som förväntat, vi skulle vinna men kom på 8 plats av 12 lag. Tror allt i kubb handlar om tur, kan inte finns nån teknik som är en vinnade teknik!? Är otroligt retligt att förlora en match på grund av att man inte få ner kungen...

Nästa vecka kommer bli tuff, en b-uppsats som ska ni, ett grupparbete som ska skrivas klart och redovisas. Har som mål att hinna träna nästa vecka, hoppas! Är ju snart beachsäsong ;)

Ikväll är det final i hockeyn, kom igen Sverige och Tedenby!!!!

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0