Morgondagens outfit!

Håller på att packa inför en helg i Värnamo, Anderstorp och Växjö. Har alltid samma problem när jag ska iväg, packa ner halva garderoben och använda aldrig mer än hälften av vad jag har packat ner.

Byxor från Zara och T-shirt från Only.


Det går bra nu!

Hade skrivit ett långt inlägg om helgen i Göteborg och Trollhättan i måndags men det försvann, inte första gången! Blogga via blogg.se appen funkar sådär.
 
Den här veckam har börjat väldigt bra. I måndags kväll ringa en hyresvärd och frågade om jag ville komma och titta på en lägenhet på Torpa. Fattade inte varför hon ringde mig!? Men hade visst ringt en gång i höstas och visat intresse. Helt otroligt att hon kommer ihåg mig och vill erbjuda en lägenhet nu!? Ska iallafall kolla på lägenheten imorgon efter jobbet, nyfiken. Är en lägenhet på 41 kvm, har 48 kvm nu. Ungefär samma hyra. Gillar verkligen den lägenheten jag bor i nu men alltid säkrare att inte hyra i andrahand.
 
På jobbet idag bjöd cheferna på tårta för att de var så nöjda med allas arbete och ville uppmuntra oss.
Senare på dagen fick jag reda på att jag är tillsvidareanställd vilket jag visste sedan innan men nu fick jag det bekräftat till 100 %. Fick även en rejäl lönehöjning som gjorde att jag hamnade i en liten chock vilket min chef märkte. Han sa "Christin du är värd den lönen, jag är mycket nöjd med dig". Känns underbart att veta att man gör ett bra jobb :D
 
Kunde inte låta bli att fira lite idag,blev ett glas vin och pannkakstårta :)
 
 
 

Sommaren på väggen

Har skickat iväg massa kort för framkallning, eller rättare sagt 159 stycken.
Längtar galet mycket efter årets fyra "S", sol, solbränna, saltvatten och sandaler!
Här är några kort från sommaren 2012 :)

Träningsvärk och Gavin Degraw

Träningen har börjat bra detta året även om det är äckligt mycket folk på Friskis vid den här tiden på året.
Idag blev det ett medel pass med Emma, lagom jobbigt jämfört med gårdagens pass (station 70, medel).
 
Kommer aldrg förstå mig på grejen att sminka sig innan träningen. Då menar jag inte med mascara utan med allt! Förstår mig inte heller på grejen att träna i små shorts som är mindre än ett par boxertrosor och urringat linne?!
 
Denna låten är väldigt bra med Gavin Degraw, en låt som spelades under stretchingen idag. Örongodis :)
 
 

Tv-avgift för datorer och plattor!?

Från och med nästa månad kommer SVT att sända sina kanaler fritt på internet. Samtliga SVT:s kanaler kommer då att visas i sin helhet på SVT Play, och kan ses på datorer, surfplattor och i mobiltelefoner.
Då kommer Radiotjänst i Kiruna börja att ta ut tv-avgift för datorer och surfplattor.
 
VA!? var min första reaktion när jag läste om detta. Bara för att SVT kommer sända sin kanaler och program fritt på internet ska alla betala tv-licens. Vill man se på SVT via internet borde det väl gå att skapa ett konto som man betalar för istället!?
 
Dåligt förslag.
 
 

Välkommen hem till mig!

 
Nu har jag snart bott på Tegelbruksgatan i 3 månader och trivs som fisken i vattnet!
 
Är en 2:a på 48 kvm, perfekt storlek. Tänkte att jag skulle visa er hur jag bor men inte det enklaste att ta bra kort.
Köket är det rummet jag trivs bäst i, inte så stort men väldigt mysigt :)
 
 

P3 guldgalan

Igår var det P3 guldgalan. En av det bättre galorna i januari. Jag och Thess satt och tittade på den tillsammans med god mat och vin.

Lite otippat tog Linnea Henriksson hem priset som årets artist. Tycker hon var värd det.

Maskinen vann pris för årets liveartist. När Frej Larsson fick priset i sin hand kastade han det direkt till publiken och både killarna i bandet var berusade på scen. Mindre lyckat.

Årets låt kammade duon i Icona Pop hem med låten "I love it". En låt jag lyssnade sönder i höstas. Tycker nog den här låten är lite bättre :)


Sjön

Sedan jag började på fk i höstas har det blivit en vana att gå ut och luncha på fredagar. Denna veckan var vi på restaurangen " Sjön" som Tommy Myllymäki driver. Det ligger 100 meter ifrån där jag bor, precis vid Vättern. Fick boka bord och uppge om det var en "fru", "fröken" "herr" eller "dr" som namnet skulle bokas i, haha!
Blev "fru Frida med sällskap" Fint ska det vara ;)

Det var fantastiskt gott, väldigt snyggt och bra service! 5 av 5 sjöar :) Fick även se Tommy när han arbetade väldigt höjde upp betyget ;)
Kommer bli många besök dit i vår/sommar när uteserveringen öppnar!


2013

Vänt blad till ett nytt år, vilket jag tycker är skönt. 2012 var ett mycket bra år men samtidigt hände lite tråkigheter.

Har sett att många som skriver blogg har gjort en så kallad "Årskrönika" vilket jag inte orka men kan berätta det bästa och sämsta med 2012. Även mina förväntningar på 2013 :)

Det bästa med 2012 var våren i Trollis, även om plugget var väldigt tufft, att jag tog min examen i företagsekonomi efter 3 år, resan till Franska Riveran, att jag fick jobb på Försäkringskassan och lärde känna fantastiska kollegor och att jag fick en lägenhet i Jönköping.

Det sämsta med 2012 var de sjukdomar som drabbade mina nära och kära, att min farmor avled hastigt, saknaden av alla mina vänner från pluggtiden i Trollis och de två månaderna jag pendlade mellan Värnamo och Jönköping.

Vad händer 2013 då!? Jag tror det blir ett bra år, känns så iallafall :) Fick reda på att jag är tillsvidareanställning förra veckan på Försäkringskassan, min provanställning går ut 27 februari men fick reda på det tidigare, väldigt skönt. Ska bli roligt att möta våren i Jönköping och kunna upptäcka staden mer, har 7 veckors betald semester att ta ut under året, lyxigt värre. Är grymt sugen på att åka till Barcelona i vår, Grekland i sommar och New York i höst :)

Ska bli bättre på att blogga 2013!

<3

RSS 2.0