Dålig uppdatering

Känner att jag inte är så aktiv här vilket till största del beror på att jag har semester och flänger runt om i vårt fina land. Idag har jag dock jobbat, 8-19.30! Mördarpass! Sommaren går så fruktansvärt fort, snart augusti!? Gäller att utnyttja de soliga dagarna ;) I helgen var jag och Thess uppe i Trollis på fallens dagar. Var mysigt att träffa alla mina fina troll, dock saknades en del! Mån-tis denna veckan var jag nere i Halmstad med Mickan och Tengis, blev en sväng på Bulls och en heldag på Tylösand med massa sol, första doppet i havet och after beach. Helt fantastiskt!


Hej semester!

Har firat in semestern med ett glas vin hos Malin. Och imorgon bär det av till Båstad för en helg bland alla stockholmare, tennisveckan vilket betyder galet mycket folk men kommer bli grymt kul :) Ska även stanna i Halmstad och hälsa på söta Carro :)


Knäckebröd

Det lättaste och godaste knäckebrödet! Rör ihop 2 dl dinkelmjöl, 1 dl solroskärnor, 1 dl sesamfrön oskalade, en halv dl linfrön, 2 tsk flingsalt, en halv dl rapsolja och 2 dl kokande vatten. Bred ut tunt på en plåt med bakplåtspapper och låt det vara i ugnen på 150 grader i 1 timme. Bryt det som du vill och ät det med smör och lite gräslök ;)


Måndag

Morgonpromenad och en härlig frukost på altanen, så vill jag att varje dag ska börja. Hade bestämt med morfar att jag skulle hämta honom så att han skulle få träffa sin syster och göra massa ärenden. Men så blev det icke, han blev dålig istället :/ Få lägga mig i solstolen istället och läsa en bok :) Eller kanske koka lite saft på de röda vinbären..


DuoJag

Gårdagens kväll/natt tillbringades hos Malin och på Sigges Loge. Drack rose och njöt av fint sällskap. Pratade gamla minnen från gymnasiet och alla galna bussresor till Sigges. Kändes nästan lite nostalgiskt!? Sigges var roligt, lagom med folk och DuoJag levererade! Somnade 4.30 med ett leende på läpparna :) Idag har jag och Emma varit ute på Näsudden och ätit glass hos Lina och njutit av lugnet på bryggan. Underbart! Enbart 3 arbetsdagar kvar till lite semester!


Mår väl

Försöker utnyttja tiden så bra som möjligt, enligt mina päron är jag en tidsoptimist som flänger runt. Visst är det så! I lördags jobbade jag som för övrigt var det lugnaste lördagen på väldigt länge, min chef var nästan lite orolig över vart kunderna hade tagit vägen. Efter det åkte jag ut till morfar med päronen för att fika lite och hämta morfars bil. Äntligen har jag en "egen" bil! Körde sedan till Gislaved och hem till Mickan och Tengis där jag överraska Mickan som fyllt år med bubbel och rabarber- och jordgubbspaj. Mer och mer folk trillande in under kvällen och till slut hamnade vi på High Chaparral. Var hästtävlingar där hela veckan så det var grymt mycket folk, 20 000 som besökte tävlingarna. Saloonen som stället heter där man går ut överraskade mig, helt obeskrivligt bra!!! Det första jag gjorde var att hitta 300 kr på toan, blev sjukt glad. Kunde köpa en drink utan att bli ruinerad ;) Att ta sig hem var svårare än vi trodde, men vi underhåll oss genom att klättra på tak (nedersta bilden) och leka i gamla tåg.
 
På grund av att appen för att blogga fortfarande inte fungerar så kan jag inte visa några bilder men här kommer två från Alle :)
 

RSS 2.0