tillbaka i trollis

Igår flyttade jag tillbaka till elefanten och 202 för ett tredje år av studie. Gjorde ett stopp på IKEA på vägen upp för att köpa en tv-bänk till min platt-tv jag äntligen har fått upp! Blev en vit som passade in perfekt :) Känns lite konstigt att vara tillbaka i Trollis utan en klass och flera fina vänner som har fått jobb eller flyttat. Idag var det kursstart för min praktik. Är enbart 4 stycken så blir stor skillnad från att läsa med en klass. Själva praktiken börjar imorgon, ska vara hos en ekonomi/personalchef på ett företag som heter Ultramare. Det ligger 4-5 kilometer från elefanten så en bit att cykla, kommer garanterat cykla vilse ;)

Förvirrad och tankespridd som jag är ibland glömde jag min plånbok i Värnamo! Väldigt jobbigt! Var första dagen på Inslussningen för de nya studenterna idag vilket betyder att kåren är öppen varje dag. Men det varken körkort eller kårleg fick jag cykla till Friskis istället! Är gratis att träna där denna veckan så behövde inte visa nåt kort. Var på ett pass som hette intervall-flex. Första halvtimmen (kändes som en timme) var det intervaller i kondition och styrka. Väldigt bra och tydliga övningar som kändes! Sen var det rörlighet och balans den andra halvan som var minst lika jobbigt det men kul. Hon som höll passet gjorde det riktigt bra.

Håller på att välja vilka kort jag ska framkallar, kanske detta? :)Godnatt!

tentaångest...

Har vetat om att jag ska skriva en omtenta i investeringsbedömningen den 26 aug i flera veckor men ändå tar jag inte tag i pluggandet! Nu sitter jag här i panik och inte kommer ihåg någonting...suck
Var inte många poäng ifrån att klara den förra gången men nu känns det svårare.

Tog en lååång paus på typ 5 timmar idag och åkte till Jönköping med mor för att hitta en TV-bänk (ska äntligen få upp min platt-tv till Trollis). Kunde inte bestäma mig vilken bänk jag ville ha så blev inget köp. Hälsade på Malin och Thess inne i stan istället :)

Dags att börja packa kanske!? Tidsoptimist, javisst!

puss

På besök i Karlstad

Rullade in på Vänersborg station i tisdags kväll efter en lång tågresa. Blev kvällsfika hos Tina med Emma. Var så mysigt att träffa tjejerna, Emma du var saknad!!! Anlände till Elefanten vid elva tiden så hann inte med mycket mer än att träffa min kära granne :) I onsdags blev det frukost med åsa och maria innan vi hoppade på tåget till Karlstad. Gick en rundtur i staden och fikade innan Elin slutade, kvällen spenderades med en härlig gäng brudar och på en uteservering :) Onsdagen blev en shoppingdag med bl.a IKEA och köpcenter. Hade planerat att gå på bio på kvällen, Horrible Bosses. Ingen av oss hade läst på något om filmen men vi visste att det var en komedi med Jennifer Aniston m.m. Var en jättedålig film som nästan var lite töntig! kan tillägga att vi var typ 7 st i hela biosalongen!? kanske säger nåt om att det var en dålig film..

Idag bakade vi scones till frukost och besökte Gustaf Frödings Herrgård innan den långa färden hem började. Det är längre än man kan tro till Karlstad. Skönt att vara hemma samtidigt som det var roligt att åka iväg lite och träffa fina vänner :)

Nu ska jag leta snapsvisor, roliga lekar och baka västerbottenpaj till morgondagens kräftskiva :DHittade denna fina text i metro!Skogens guld
En mysig eftermiddag i svampskogen med Lina :) Hittade förvånadsvärt mycket!
50-tals fest i Skara

I lördas var det festernas fest för fyra brudar som har fyllt 25 år. Det var 50-tals tema som i princip alla gäster gick inför, skitkul! Festen började med lite mingel och lagindelning, sen blev det tipspromenad om tjejerna som gick runt deras gata där alla vuxit upp! Hamnade i ett lag där flera kände dem väl, tur var väl det ;) Det bjöds på hamburgare och väldigt mkt alkohol! Deras mammor stod i en egenkonstruerad bar där allt var gratis. Drinkar, öl/cider, vin m.m. Högtalarna spelade 50-tals musik och stämingen var på topp! Allt var planerat, till och med nattamat! Var hemma hos mickis mamma runt 5, trötta och nöjda med kvällen :) Tog inte så mkt kort men bjuder på de få jag tog!Riktiga vykort

Fick ett tips på en app till Iphonen som posten har lanserat som heter "Riktiga Vykort". Med hjälp av denna appen kan du skicka riktiga fysiska vykort till alla i hela världen. Kortet kommer direkt till mottagarens brevlåda. Kortet kan skickas i färg eller svart/vitt, med ram, texten kan skrivas med olika typsnitt och färg m.m.
Hur smidigt som helst!


Älskar mina nya kopparHar äntligen hittat stora tekoppar! 25 kr/st på Indiska :)

Lotta på Liseberg

Har försökt utnyttja mina lediga måndagar så gott det går. Igår blev det en tripp till Liseberg och säsongsavslutningen på Lotta på Liseberg. Möte upp Jenny vid entrén och tog plats några timmar innan det började, hade tur att få finfina platser :) Thomas Ledin, September, Eric Saade och Thomas Petersson medverkade. Va lätt den bästa gången! Efter vi hade sjungit oss hesa blev det våfflor, radiobilar och spel på chokladhjul. Jenny vann en stor geisha, avundsjuk ;) Blev en jättetrevlig kväll :)


Bloggtorka

Har jobbat klart för denna veckan och påväg till Växjö. Lykades "planka" för tedje gången i rad när jag åker tåg. Vet inte hur jag lyckas?! Denna gång log konjuktören mot mig och gick förbi :) ska sluta upp med resten av gänget hos Alex. Hur resten av dagen/ kvällen ser ut är obestämt. Ska iaf testa ett nytt spansk halvtorrt vin ;) Lite bloggtorka är det allt här men har ingen tid att sitta vid datorn när jag jobbar typ varje dag. Nästa vecka blir det lite lugnare med jobb iaf! Ska besöka Liseberg och allsången med Lotta på måndag. Ska även träffa söta Jenny :) Hoppas ni få en härlig helg! Puss

Beslutångest...

Ringde ett samtal i morse angående ett jobb som är inom personal. Är aldrig specielt förbered när jag ringer viktiga samtal, likaså denna gången! Blev några tabbar men han jag pratade med blev intresserad och skrev ner mitt namn och telefon. Han avslutade med att säga " det hörs att du är från Småland" Vet inte vad jag skulle göra om jag fick det?!? Bättre att inte hoppas överhuvudtaget! Vill egentligen ha min praktik i trollis och bo kvar i min lägenhet! Har även tänkt söka till det nya Systembolaget på Överby i höst! Den tjänsten börjar efter min praktik så skulle vara perfekt. Samtidigt är jag färdigutbildad och inte så motiverad att läsa på c- nivå... Ska släppa mina tankar om hösten en stund nu och spendera dagen på Tylösand :)

RSS 2.0