Sjuk

Testa den nya appen blogg.se som släpptes idag! Var knappt så att jag klarade av att jobba idag, frös o nös ikapp. Sitta framför en dator gjorde inte saken bättre, huvudet dunkade. Slängde mig i sängen så fort jag kom hem, sov i ca 3 timmar. Mår lite bättre nu och har lyxas laga mat :) Måste orka att vara på jobbet imån, min lärare kommer på besök. Med Alvedon o te går allt ;)

Ska testa lägga upp en bild också :)


brrr vad jag fryser!

Har frusit typ hela dagen, från att jag steg upp i morse tills nu när jag svettas istället!? Är rädd att jag börjar bli sjuk lagom till att jag äntligen kan köpa mitt kort på friskt. Otajmat! Har även ont i halsen och nyser :/

Hade seminarium i skolan idag, var inte alls nöjd med arbetet jag presenterade men de andra tyckte det var bra! Kändes skönt med positiv respons och kommentarer på att jag använder ett fint språk som är tydligt och lättläst. Har en tendes att ordbajsa när jag skriver arbeten, även denna gången. Ett arbete som skulle vara 5 sidor blev 10..opps!

Nu ska jag tända massa ljus, dricka te och titta på idol!Helgen

Var ledig i fredas från praktiken, spenderade dagen i skolan med Emma. Vi satt och försökte skriva på våra arbeten men motivationen och koncentrationen var sådär. Tog en paus och klippte luggen, blev väldigt bra! Kan se igen ;) Åt den efterlängtade tacobuffén på Backstage med brudarna på kvällen och gick sedan vidare till kåren för att lyssna på komiken Özz Nûjen. Skrattade flera gånger så att jag började gråta! Han drev mycket om kvinnor/män och svenskar/utlänningar. Ingen av oss var direkt partysugna så gick hem till Elin och tittade på idol o åt massa godis istället :)

Lördan blev intensiv och rolig. Åkte ner till Göteborg med tåget tidigt på morgonen, möte upp Lisa på stationen. Gick coh shoppade i några timmar tills jag var tvungen att springa till Bokmässan. Hann tyvärr inte fika med Lisa men väldigt roligt att träffa henne :) Möte upp päronen utanför Svenska Mässan, roligt att träffa dem! Maria Montazami var dagens mål, mamma ville få hennes bok signerad. Fick stå i kö i över en timma för att träffa henne men det var det värt! Träffade många andra författare också men köpte ingen bok. Var lite sugen på att köpa Martina Haags nya bok men upptäckte att den fanns att låna på stadsbiblioteket ;)

Kl 16.00 hoppade jag på tåget till Skövde för att sedan ta mig vidare till Mickis i Skara. Var ett tjejgäng på 7 st som käkade tacos och drack massa gott. Blev en riktigt lyckad förfest! Fortsatte till Stadt och Oktoberfesten, märkte inte av att det var just oktoberfest så mycket men var trevligt ändå. Fick ont i fötterna (som vanligt) och gick hela vägen hem till Mickis utan skor, inte så smart..

Kom tillbaka till Trollis vid lunchtid efter en lite annorlunda resa hem. Vi åkte bil me Anders, hade en flyttkartong framför mig så såg inte något framåt men jag och Stina hade det mysigt ;)


Nu ska jag skriva klart arbetet och förbereda inför jobbet imorgon!

Hoppas eran helg har varit mysig :)


Nytt från Gavin!Gavin Degraws röst är underbar och denna låten är en av dem bästa på hans nya album. Lyssna och njut :)

Springer i väntan på...

Väntar på att kunna köpa ett kort på Friskis och kunna gå på pass/gym. Fyra dagar kvar till löning/csn! Sprang en skön runda på 5 km idag vid vattnet och campingen. Var perfekt väder och lagom lång runda. Blev en tid på 35 min vilket gav 7min/km. Har som mål att springa den rundan på 30 min, heja mig ;) Belönade mig själv med grahamspannkakor och varma hallon, gott gott!


Bridesmaids

Lördagen innan löning/csn spenderades hos gräsänkan Elin med fina troll. Åt massa gott o drack upp de sista dropparna i boxen! Fick äntligen se filmen Bridesmaids som jag hört så mycket gott om. Men den levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Trodde den skulle vara mer lik "Baksmällan" men ett tjejgäng som åkte på möhippa. Bridesmaids var mer djup och fokus på vänskap, kärlek och förberedelserna inför det stora bröllopet. Den va dock absolut sevärd och många roliga scener :) 8/10 stjärnor

 


Sol - Göteborg - Håkan - <3

Vilken fantastisk dag det blev igår!

Började dagen med att hämta ut min omtenta i investeringsbedömning och finansiell styrning, fick 2 poäng från vg!! Väldigt nöjd! Sen hoppade jag på bussen till Mellerud för en intervjuv för en anställning på Systembolaget som ska öppna på Överby den 2 November. Det känns rätt bra, allt svårt att säga hur det gick. Butikschefen ställde mycket raka frågor och upprepade flera gånger att jag är utvald bland över 400 sökande. Varför just ja skulle få jobbet tryckte hon mycket på vilket var väldigt svårt att svara på men sa att jag vill utvecklas inom systembolaget...Jobbet skulle iaf vara varje fredag och varannan lördag vilket skulle innebär ca 50 timmar i månaden. Hoppas hoppas att jag få det!

15.41
hoppade jag och Stina på tåget till Göteborg för lite shopping och se Håkan på Liseberg. Hann inte gå in i så många butiker men hittade en snygg tröja på Zara. En vinröd med en guldig dragkedja på ryggen. Både snygg till vardags och fest :) Gick bort till Liseberg och gick vilse!? Tur att vi både har en iphone ;) Väl framme på Liseberg möte vi upp Alexandra och fick biljettet och gå in i en entre utan kö, fettnice! Tack Alex!

Käkade finmiddag som bestod av kycklingfilé, klytpotatis och beasås innan konserten, mums! Stod kanske inte på bästa stället men hörde iaf väldigt bra och såg relvativt bra. Han spelade alla låtar från hans nya album " 2 steg från paradiset" , kände igen ungefär hälften av låtarna. Tycker detta albumet skiljer sig från hans tidigare då det är mer lugna låtar med mer budskap. Självklart spelade han också de bästa gamla låtarna vilket fick hela Liseberg och gunga! Var helt magiskt när han körde "Känn igen sorg för mig Göteborg", blev helt lycklig i kroppen :) Efter en magisk konsert köpte vi sockervadd, var jättelängesen vi åt det så var bara tvunga! Åt ungefär hälften sen blev det för mycket. Hoppade på en vagn till stationen, sprang som idioter till bussen och satt halva vägen på golvet i bussen för att sedan komma hem till Trollis. Batteriet på min mobil dog runt 21 så kunde tyvärr inte ta så mycket kort eller filma men bjuder på det jag hann få med :)


Brödbakning

Brukar alltid utgå ifrån ett grundrecept när jag bakar bröd och sedan testa lite nya saker varje gång. Denna gången blev det med grahamsmjöl och solroskärnor, mycket lyckat! Är alltid lika nervös för att döda jästen, fråga mig inte varför!?


Dags för uppdatering!?

Oj va tomt det är här på bloggen! Tänkte göra ett försök att börja blogga igen, vad tycker ni om det? :)

Vet inte vad jag ska börja men livet i Trollis ser lite annorlunda ut jämfört med i våras. Är både saker som är bättre o sämre. Praktiken rullar på och det funkar finfint! Lär mig väldigt mycket och få eget ansvar. Mycket ekonomiarbete, bokföring men även arbetsuppgifter inom personal :) Jobba/praktisera fyra dagar i veckan 8-16 vilket betyder att jag är hemma 16.30 varje dag. Är en stor omställning jämfört med att enabart gå i skolan. Fixa matlåda varja dag och tänka mer på hur man klär sig ;)

Har varit inspark här i 2 veckor (slutade i söndas) vilket betyder två händelserika veckor med en öppen kår varje dag, tävlingar, aktiviteter och mycket festligheter. Har inte hunnit vara med på så mycket men hängt på kåren ganska många kvällar och varit på pubrunda. Det känns att man läser 3 året på högskolan när man inte känner i så många på kåren längre. Ett tag var det inte så kul att gå på kåren då man visste vilka i princip alla var och vem som var ihop med vem et.c. Nu är majoriteten nya studenter vilket gör det roligt :)

En liten uppdatering iallafall...


RSS 2.0