Power women

 
Farmor har det starkaste hjärtat jag vet någon har. Överlevt tre hjärtinfakter, ett mirakel. Men med en hjärtkapacitet på 20 % och njursvikt som gör att hon inte kan äta utan får dropp är chanserna att hon klarar sig små. Vet inte om hennes fina hjärta kommer slå imorgon. Allting är väldigt ovisst. Nu ska jag ta mig samman och åka bort till sjukhuset igen. Ogillar den atmosvären starkt, långa korridorer, lukten, stämningen och att se alla sjuka och ledsna människor. Men min farmor behöver mig. <3
 

Veckans tråkigaste dag men..

Tisdagar har aldrig varit min dag. Började ogilla tisdag när jag jobbade på Jotex vilket var flera år sedan. I morse på bussen spelade busschauffören Whitney Houston på hög volym, så otippat! Mina hörlurar eller täckningen till radion fungerade inte så fick snällt sjunga med till I wanna dance with somebody... till slut lyckades jag somna en kvart. På jobbet har det varit en del möten vilket det är hela den här veckan vilket stoppar upp arbetet. Idag hade jag bara ärenden som var komplicerade och som tog tid att utreda. Mindre roligt men det är ju tisdag idag ;)
 
Fick dock ett väldigt roligt besked idag, på fredag kommer Mickan hem :D Längtar!
 
Är dock ingen vanlig tråkig tisdag idag utan min fina vän Emma fyller år, GRATTIS!
 

007

Vill se! Eller rättare sagt måste se den :)

Vardagslyx

Har varit och gjort något jag velat göra länga, fiskpedikyr. Har öppnat ett relaxhus i Värnamo så tänka att jag skulle passa på när det finns nära. Det var en rolig upplevelse, i början kittlades det lite men sedan blev det riktigt behagligt :) Tror de gjorde nytta och det kändes som en skonsam pedikyr!

Innan behandlingen fick vi sitta i ett ljusrum en kvart, ljusterapi. Hade inte bokat detta men fick det på köpet :)


Med lägenhet

Nu är det klart! 1 november flyttar jag in i en fin tvåa på liljeholmen i Jönköping. Är ett andrahandskontrakt i ett år, sedan övergår det förhoppningsvis i förstahandskontrakt :)

Själva lägenheten ligger väldigt bra, 10 minuter cykelväg till jobbet. Busshållsplats utanför dörren. Cirka 500 meter till Vättern och Malin :) Även nära till A6 och Ikea.

Lägenheten är 48 kvm, högt i tak, stora fönster, öppen planlösning och väldigt fin. Vet dock inte vad jag ska fylla ut den med!? Kläder kanske ;)

Har tyvärr inga bilder :/


En helg i Trollis

Helgen i Trollis uppdelat i tre dagar:

 

Fredag

Hoppade på tåget till Vänersborg redan kl 12. Väl framme gick jag en sväng på stan, hittade ett par jättesnygga skor! Sedan blev det en fika med Tina innan bussen rullade till Trollis. Kvällen spenderades med trollen hos Elin. Käkade tacos, drack vin, spelade spel och hade det bara bra tillsammans. En fredag i min smak J

Lördag

Dagen började med en supergod frukost hos Åsa. Sedan åkte vi ut och shoppade en hel del på Överby. Blev även en glass i solen J

Kvällen blev riktigt festlig med drinkar och skumpa med tjejerna. Fick även träffa söta Maria, tack för att du kom! Festligheterna fortsatte på Butlers där tiden gick väldigt fort. Lyckad kväll!

Söndag

Tog en fika med Emma, alltid lika trevligt. Stötte på Petra (ekonomichefen jag hade praktik hos), var nog helgens roligaste mötet under helgen! Hann även med en härlig promenad i solen runt spikön och i skogen innan tåget rullade hem.

 

Tack för helgen <3 Jag kommer snart tillbaka!

 

Ps ett inlägg om vad jag shoppade kommer ds.

 

Indoor walking

JADÅ första träningspasset på en månad är avklarat :D Jag och Line på jobbet utnyttjade friskvårdstimmen vid lunchen. Testade på indoor walking på Sportlife. Det kändes i benen efter men det var ett kul pass :)

Alla använde pulsklocka under passet vilket var något nytt för mig. Lyckades hålla "rätt" pulsen även om den inte kom igång förrens efter 10 min ;)

Tror jag få boka in ett till indoor walking pass denna veckan :)


Frisk!?

Har varit sjuk så länge att jag knappt vet hur det känns att vara frisk ;) Ska äta sista antibiotikan imorgon men är sjukt sugen på att springa en runda ikväll! Tror dock jag får nöja mig med en pw.

Den här veckan går så snabbt, vilket är skönt. För längtar verkligen till helgen! Ska åka till trollis och träffa alla fina troll  Idag låg det en inbjudan till första personalfesten i mitt postfack, sjukt pepp!

Arbetet rullar annars på bra men stöter på nya saker i ärenden varje dag. Börjar känna mig mer och mer säker. Men massa kvar att lära mig!!! Fick en kommentar av chefen idag att jag skriver och formulerar mig bra :) Alltid kul med positiv respons!

Bjuder på en bild på Molly som njuter av höstsolen :)

Tjingeling!


Skara och sol

Efter jobbet och en liten shoppingrunda i fredags tog jag bilen till Skara. Blev tacomys hos Bea med fina skaratöser när jag kom fram. Lördagen började med frukost framför Nyhetsmorgon hos Mickis. Hann även med en sväng på stan i den lilla staden. Köpte fina liljor!

Kl 14.00 började matchen, Skara HF-Uddevalla. Mickis intog planen efter år med knäskada, var verklige kul och se henne på planen igen! Vann gjorde de också :) Fint sällskap på läktaren hade jag med, Emma Magnusson med vänner :)

Kvällen spenderade hos Tengis, han hade "fetefest" som han själv kallade det. Blev rätt livat men jag var nykter. Brukar inte tycka att det är jobbigt att vara nykter när alla andra dricker men i lördags var det rätt jobbigt. Ställde snällt upp och körde till Sigges Loge men det tog lång tid innan 4 personer kunde sätta sig i bilen.

Igår, söndag, vaknade jag till sol. Perfekt väder för min och Linas höstpromenad :) Var nästan ute i 1,5 timme, hittade en gunga och njöt av en bra höstdag. Resten av söndagen bestod bland annat av letande av kläder och skor i garaget, hittade 4 par jeans som passade! Bingo!


RSS 2.0