Hej Söndag!

Februari är snart slut, likaså helgen. Tiden går skrämmande fort men just nu är det bra, vill ha Mars och vår :) Börjar få ännu mer panik/ångest över sommarjobb nu men har två jobb jag ska söka imorgon tack vare mor :)

Blev en sväng på kåren igår, rocktema med liveband. Bandet va riktigt dåligt lr inte min musiksmak rättare sagt. Kvällen va rätt speciell på många sätt, pratade mer än dansade. Vilket händer väldigt väldigt sällan ...
Som vanligt? kom jag hem sent på grund av att jag fick hjälpa personer hem, är för snäll! 

                      Har samlat lite vuxenpoäng, igår åt jag lax och potäter med ett glas vitt ;)

                                         

Oscarsgalan ikväll, håller på till efter 6.00 och skola 9.15. Will I make it!? ;) Ska försöka vara uppe så länge som möjligt, har lovat Alexandra! Årets kvinnliga huvudroll tror jag Natalie Portman kammar hem och Icke-engelsk film hoppas jag på Hämnden med Persbrandt. Filip och Fredrik är kommentatorer som förhoppningsvis gör så att jag håller mig vaken! Med Caria Berg som kommentator för stjärnornas klädval lär det bli en kanonkul natt :)

Åter till hemtentan, motivation sökes!

Puss


Skulle också vilja ha sportlov!

Trött och träningsvärk i varje muskel, hej fredag! Va på ett extremt tufft pass på friskis igår, tog verkligen ut mig! Är det tuffaste passet på frisk så det som är mest vältränade och många ledare går på det passet + jag! Men det gick över förväntan konditionsmässigt, orkade alla 5 låtar i slutet. Styrkan va tufft men det gick. 

Har fått en tenta i ena kursen nu om politik och EU, dötrist! Tycker verkligen inte det är intressant plus att teorin är svår. Sakta men säkert skapas det text...

Känner lite hemlängtan idag efter att ha fått ett sms av mamma men om 2 helger blir det tårta i Vmo :)

Va en sväng på bokrean, Halv åtta hos mig stå högt på listan i födelsedagspresent! Priser på boken skiljer sig makant, från 99 kr på Bokia till 69 kr på Willys!? 

Blir en kväll men beck och grannen, kanon!

Pusshej 

Sommarjobb!?

Det går inte en dag utan att jag tänker på sommarjobb och jobb, ahhh blir galen! Har inte behövt söka sommarjobb lr jobb på 3 år vilket gör det ännu jobbigare. Det tar dessutom tid, att skriva ett personligt brev är en konst! Har iaf äntligen skickat iväg en ansökan till ett jobb i Halmstad :)

Va ute på en väldigt uppfriskande och trevlig promenad runt slussarna med Elin o Stina idag. Plockade några kvistar videkissar, hittade fler än förra gången ;)

                                      

Nöjd med helgen!

Kvällen blev superbra igår, fina vänner, god dricka, på mycket bra humör och ett Lipz som levererade!
Tog enbart 3 kort men många andra tog kort, väntar på de innan jag lägger upp några kort.

Har även haft en väldigt solig och effektiv helg :)

Ikväll börjar big brother, nåt att se!? Tveksamt...

Ciao


Mycket bra fredag :)

Började dagen med att åka till Överby och shoppa lite, en fin beige tunika för endast 49 :- från Gina, smink b la ett lavendel nagellack och lite ljus inhandlades. Sprang till bussen efter en timme för att åka till Vänersborg. Klippte luggen, blev kanon! Lunchade hos Tina, blev en lång sådan. Va där i 2 och en halv timme men va väldigt mysigt och roligt. Du gav mig energi! Sprang snabbt in på systemet och pratade med Sofia, köpte några ny vårcider :) Kom precis hem nu efter att har pluggat externredovisning med Alex, fredagseftermiddag är ingen bra tid att plugga på. Hennes systers hund tog allt för mycket uppmärksamhet...

Tacos på BS ikväll och sen vet vad som händer ;) Är dock fortfarande förkyld och har ont i huvudet :/

           Trevligt helg

// PUSS C

Inspiration och infektion

Känner mig inte så pigg idag, nåt virus som har attackerat min kropp. Förkyld och ont i huvudet. Försöker göra det bästa av dagen! Tvättar och försöker plugga men modetidningen ELLE är svår att släppa. Vårens mode är riktigt snyggt, en del iaf. Nyckelplagg är vida byxor, ogillar! Brillorna ska vara i knasiga former med poppiga färger, tycker solglasögon är väldigt roligt. Om jag inte minns fel har jag 4-5 st :)

Lite bilder från Trendbibeln

                         Väldigt snygg kvaj från H&M för 399 :-

10.15, inte 09.15!!!!

Är något sur/arg/bitter/irreterad/besviken etc på mig själv! Innan jag stängde av datorn igår kollade jag schemat, sal I106 och 09.15 läste jag. Vaknade 08.10, stressade för att hinna i tid. Rusar in i salen, ingen där!? Ringer Tina som glatt säger vi börjar 10.15 idag, det gör vi ju alltid när vi har E-myndighet....kul! Va nog väldigt trött när jag kollade schemat igår.

Tror jag börjar bli sjuk, har frusit sen i söndas och är trött. Få hoppa träningen idag och fika istället ;)

Hoppas ni få en fin dag :)

// C

Lovely weather

Klarblå himmel och sooool, låter precis en sommardag i juli. Det var underbart skönt väder ute även om det var kallt! Försökte hitta videkissar men fanns inga plus att Maria sa till mig med bestämd röst " Christin det är vinter! " I know....

Är inne i en period nu när jag söker mycket jobb, både fasta tjänster och sommarjobb. Både i Värnamo, runt omkring och i Halmstad. Att sommarjobb i underbara Halmstad skulle vara grymt kul! Slippa åka ner dit hela tiden så fort man är ledig. Kom ihåg en gång när jag jobbade till kl 21 och sen fick vi för oss att åka till H-stad, jag körde. Blev en otroligt rolig kväll som slutade med att vi sov i H-stad, började kl 14 dagen efter. I princip hela Värnamo och stora delar av orterna runt omkring har stuga på östra stranden, även släkten. H-stad förvandlas till Värnamo på sommaren ;)

               Tänk att kunna gå runt i dessa sandaletter längst Nissan i sommar :)

                                   
Kvällen kommer bli väldigt bra, det vet jag ;D De finaste trollen kommer hit och käka mat och sen fortsätter vi kvällen hos C1. Slutligen ramlar vi in på nåt discotek :)

Torsdag eller fredag??

Fick en sån där härlig fredagskänsla idag, hela dagen har känns som en fredag ( även nu ;) )
Vårkänslorna svalnade dock ganska drastiskt idag, SNÖ!?!? Började tänka den vackra tanken att de skulle ta bort allt grus snart men icke...mina vita tulpaner är iaf fina fortfarande :)

Ska bli bjuden på middag av Carro nu, bäst att springa upp :)

Lite bilder från Lichköping och Emmas 25-års fest

                

         


Träna, fika, träna...

Köpte ett par nya träningsbyxor på Stadium i helgen som jag testade igår, de var magiska. Efter att ha druckit och ätit inte så nyttigt i helgen trodde jag att gårdagens träningspass skulle bli tufft men icke! Det gick bra och klarade att göra alla armhävningar :) Har även kommit fram till att plankan är riktigt rolig , klarade den några sekunder längre än ledaren ;) Det måste varit byxorna som gav mig energi!

Ikväll blir det myskväll hos fina Elin med tjejerna, te och kladdkaka :)
Har kommit in i nån period där träning varvas med fika. Tänk att bara träna och inte fika eller fika och inte träna, det går icke! Fika hade jag som ett intresse i mitt CV för nåt år sedan, haha!

Bakade en himmelsk vit kladdkaka som var mycket uppskattad förra veckan, perfekt med hallon till :)

Vit Kladdkaka

2 ägg
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice
125 g smält vit choklad
100 g smält smör

Gör så här :

Rör ihop ägg med socker. Sikta ned vaniljsocker och vetemjöl. Tillsätt apelsinjuicen, den smält vita chokladen och det smälta smöret. Rör smeten slät och fin med hjälp av en slickepott. Häll smeten i en smörad och bröad (jag brukar använda kokosflingor istället för ströbröd) bakform och grädda i mitten av ugnen i 150 grader, ca 30 minuter. Låt gärna kakan vila i kylen över natten, då blir den som godast :)

                                      

Glad

Har det så bra i Trollis att jag inte riktigt förstår det, dessutom går det mot ljusare tider nu! Blir glad av att snön snart är borta, när allt grus är borta också kommer det gå fort att cykla :) Längtan efter våren är stor! Vill slippa mina vinterstövlar och tråkiga jacka nu! Ska nog kolla på vårskor på Överby imorgon :) Funderar på ett par vita convers men har mkt svårt för dessa skor. På alla andra är det snyggt och även i hyllan på skoaffären men på mina fötter är det som om de växer 3 storlekar. Från 38-41 är inte så kul ;) Tygskor är ett måste iaf! Har dock redan för många...

Igår var det arbetsmarknadsdag på skolan, InWest. Alex Schulman var där och föreläste om vikten av ett kontaktnät och personlig kontakt. Alex har fått sparken från alla jobb han har haft, t.ex kört bil i När & Fjärran utan körkort men alla jobb han har haft har han fått genom kontakter. Fatta gött att slippa skriva cv och gå på intervjuv! Hans tips för att bygga en bra kontaktnät var kort och gått: Gå ut på krogen och sup och snacka med folk, numret få du genom att berömma. Låter väldigt lätt men funkar ju inte likadant i Trollis som på Stureplan...

Var även After-Inwest på kåren igår med gudomligt god mat och bra underhållning.

                                                     Ikväll firar vi finaste Emma i Lidköping :)

                                


I rymden finns inga känslor

Äntligen har jag fått se denna roliga och fina film. Som ni kanske vet handlar den om Simon som är 18 år och trvis bäst i rymden, han har Aspergers syndrom. Han följer ett väldigt detaljerat tidsschema varje dag, vakna, äta frukost, duscha, gå till jobbet, spela basket, äta middag...osv. Förstörs schemat eller när nåt känns jobbigt krypar han ner i en rymdraket ( en tvätttunna) . Inga krav, ingen tid och inga känslor.
Hur bra skulle inte det vara att kunna åka till rymden ibland och slippa just det!?

Simon bor hos hans bror (Sam) som har en flickvän (Frida). Hon står inte ut med Simons schema och flyttar ut. Filmen bygger på att Simon försöker hitta en ny flickvän till Sam genom mycket roliga metoder...slutet tänke jag inte berätta ;) Simon gillar inte när något rör på honom, t.ex skaka hand. Är många roliga scener med just det!

Är för övrigt mycket bra musik i filmen, bla Miss Li och bra skådespelar! Cecilia Forss från Ica-reklamen.

4 ½/ 5 planeter

Nu ska jag baka en himmelsk vit kladdkaka :)


 

RSS 2.0