Fyllde jag 24?

Sitter på bussen till Värnamo från Anderstorp med ett leende på läpparna. Inte nog med att jag fortfarande kan åka som skolungdom vilket är upp till 20 på bussen så har jag fantastiska vänner, kollegor och familj!

Ska försöka hålla mig kort. Min födelsedag var väldigt bra eller det blev firande i två dagar. Jobbade inte många timmar i fredags, utnyttjade flexen maximalt med sovmorgon, lunch på stan, långfika och slutade två timmar tidigare än jag skulle. Väl hemma bjöd mor och far på finmiddag och vin. Paketöppning och tårtbakning. Telefonen ringde varmt också!

Igår firade morfar mig, hittade snödroppar och åt tårta. På kvällen hade jag bestämt att umgås med Jocke och Kroon. Hade inte bestämt vad vi skulle göra mer än att jag skulle vara där 18.30 och inte äta hemma. Tänkte att de kanske hade lagat någon mat eller att vi skulle laga något gott ihop. Slängde på mig en klänning och tog med en flaska rose, det var ändå lördag kväll :)

Väl framme kände jag ingen doft av mat och såg inte några varor i köket. Jag var galet hungrig. Jocke säger att vi ska beställa pizza för de orkade inte laga något. Är inte jätteförtjust i pizza men samtidigt tänkte jag att det är typiskt dem att beställa det.

Men det blev ingen pizza eller mat hemma överhuvudtaget. Jockes bror kommer och hämta oss kl 19 och bilen börjar rullar mot Värnamo!? Jag fattar ingenting och sitter som ett frågetecken i baksätet! Både Jocke och Kroon har klätt upp sig med finbyxor, skjorta och kavaj. Tänker, tur att jag tog klänning och inte mysbyxorna!

Niklas stannar utanför värdshuset i Bredaryd och nu fattar jag vart vi ska!
Blev bjuden på galet god mat, dricka och njöt verkligen av kvällen!

Vilka gentlemän! De kan planera om de vill ;D

TACK 😃❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0