Helg på schlätta

Efter att ha mått skit hela veckan va det gött att åka iväg till Skara och Skövde och träffa massa fina vänner. Lunchade, tittade på handboll och fikade semlor i lördags med Emma. Hennes dotter hade utvecklas massa vilket va roligt att se :) Det blev storvinst för Skara i handbollen vilket firades på kvällen i Skövde. Blev en lyckad kväll med skumpa, massa Skaratöser och utgång. I söndags va jag och Mickis inte så kaxiga men shoppade lite och käkade thaimat :) Kunde återigen konstatera att jag och Mickis är lika i sättet och i kombination blir det lätt stirrigt, noll koll och mycket skratt ;) Halsont

Har fruktansvärt ont i halsen, varje gång jag hostar så fäller jag nästan en tår. Är dessutom förkyld så är jobbigt att andas. Fryser oerhört mycket! Fryser lätt i vanliga fall men nu är galet! Knappt sovit något inatt, sov ändå med mysbyxor, nattlinne, sockar, täcke, överkast och filt. Men någon feber har jag inte, börja starkt misstänka att det är fel på febertermometern.. 

Ne nu ska jag äta en piggelin och tycka ännu mer synd om mig själv.. En dag på Isaberg

Har haft en nostalgisk dag på Isaberg med fina vänner. Var senaste där på skidskola under en friluftsdag i 8:an. Det gick fantastiskt bra att åka och sittliften var inga problem, mycket lättare än i Sälen. Åkte ett åk själv i familjebacken, gick jättebra tills jag körde rakt in en snygg snowboardåkare som hade stannat i backen. Det enda jag fick fram va "Du var en bra bromskloss", haha! 

Nu ligger jag i soffan och mår kass med Molly i knäet. Sov tre timmar när jag kom hem, har fruktansvärt ont i huvudet och halsen är inte på topp heller :( Ta på krafterna att lära sig åka ihop med skidorna ;) 


RSS 2.0