Grattis brudar!

 
Grattis Mickan på 23-års dagen och Patricia på 22-års dagen :)

Pausa, pausa

Lyssna: Pausa, pausa - ringsignal
 
Hantverkaren kommer in och han skapar kaos, utmanar er alla till en kaffepaus, pausa, pausa, pausa pausa :)

Midsommar

Midsommarafton tillbringades i år ute i Jockes farfars stuga vid Bolmsö. Var ett härligt gäng som åt och drack gott, lekte lekar, dansade, badade, fiskade, skrattade, slogs med myggen och suckade över regnet. Precis som en midsommar ska vara? :) Snapsa är inte riktigt mig grej, speciellt inte genom att börja med bäska droppar kl 13. Men jag drack upp den! Årets midsommartårta stod som vanligt jag för, det här året blev det en fyrkantig jordgubbstårta fylld med mosade jordgubbar och grädde samt vaniljkräm. Över var det grädde med riven mörk- och vitchoklad och jordgubbar. Den tog slut snabbt! Tibbe hade fixat roliga lekar, bland annat att hitta något i naturen som vägde 1 kg och kasta en disktrasa så långt som möjligt.
 
På midsommardagen åkte majoriteten av gänget till Halmstad, ingen midsommar utan ett besök i kära Halmstad! Alla var rätt trötta och sletna men vi ryckte upp oss och spelade lite ölspel innan bussen tog oss in till stan och Bulls. Träffade härligt folk från Värnamo och njöt av att vara i Halmstad. Självklart blev det nattamat på Nudelbar, mums! Igår blev det en sväng på Eurostop, köpte en blå kavaj, supernöjd, och åt alldeles för många munkar.
 
En väldigt bra helg, tack <3
 
  

Franska rivieran

Bättre sent än aldrig!?
 
Vi bodde på Pierre & Vacanes residence heliotel Marine i Saint-Laurent-du Var som låg ca 1 mil från Nice. Hotellet skulle vara ett 4-stjänigt men enligt mig var det max 2 stjärnor. Det var 70-tals stil och sunkigt, inte alls som jag hade föreställt mig. Men det som var bra var att havet låg ca 100 meter från hotellet och sängarna var sköna.
 
Varje dag steg vi upp relativt tidigt, runt 8-9 för att äta frukost på balkongen för att sedan åka iväg med tåget. Vi besökte Nice, Cannes, Monaco och Villefranche. Monaco levererade verkligen, dit kan jag tänka mig att åka igen. Nice hade ingen vacker strand och den omtalade strandpromenaden imponerade inte direkt på mig. Det som imponerade på mig var däremot kalkstensklippan Colline du Château som låg mellan gamla stan och hamnen. Dit upp gick vi, trötta efter en dag på stranden men det var värt bördan. Åt goda creps med naturella på och njöt av utsikten över staden. I Cannes var det sandstrand, annars var det stenstrand på de andra ställerna. Besökte en mycket bra restaurang med bra service och köpte macarons. Såg även huset där filmfestivalen årligen hålls. Villefranche var en väldigt fin plats med en vacker strand och massa båtar.
 
Kort sagt var det en väldigt härlig resa som vi var värda efter 3 tuffa år i skolan!
 
 

Fullt upp!

Fredag:
Kom hem till Värnamo från Göteborg kl 9, var galet trött men hann bara med en kort tupplur innan det var dags för att fira min kusins student. Var fantastiskt väder vilket gjorde att stämningen höjdes. Firandet fortsatte till kl 20 på kvällen, sedan blev det fotboll på Gästis med Thess. Blev positivt förvånad över hur roligt vi hade!

Lördag: Dagen började med en rejäl sovmorgon, underbart! Åkte ner på stan med mor en sväng och köpte det guldiga halsbandet nedan för 149 :- på Lindex. 16:30 rullade tåget till Falköping där Mickis mötte upp mig för att åka till Skara och fria henne med ett härligt gäng brudar. Kvällen fortsatte på uteställlet Husaren i Skövde. Grymt bra och stort ställe! Tog av mig skorna som vanligt och dansade som på kåren ;)

Söndag: Efter några timmars sömn blev det tårta, färskpressad apelsinjuice och mackor till frukost. Söta Emma Magnusson kom och hämtade mig för en shoppingtur och lunch i Skövde. Trevligt värre :) Köpte ett par ljusa jeansshorts och en pelling på Lindex,  samt en bra rengörinskräm på HM. Nöjd med helgen hoppade jag på tåget till Värnamo.

Snart blir det att titta på fotbollen, Danmark-Tyskland! Kom igen Danmark!


Hemma!

Snart dags för student, min kusin har blivit stor och tar studenten. 4 år sedan jag själv tog studenten, vart tog de åren vägen!?

Franska Rivieran var fantastiskt, ett inlägg eller flera kommer i helgen :)

Här är en bild från Monaco och en från stranden vid vårt hotell!


Au revoir

Sitter i bilen påväg till tåget i Alvesta som ska ta mig till Malmö. Sedan ska jag ta ett tåg till Kastrup, om det nu går några!? De ringde i torsdags och sa att mitt tåg var inställt! Håll tummarna på att det senare tåget går!

Ska bli underbart att åka på semester, som vi har längtat!

Fick veta att jobbet på försäkringskassan i Jönköping är mitt, obeskrivligt glad! Inte nog med att vi ska fira examen i Nice så blir det firande av att jag har fått jobb med :)

Ser inlägget konstigt ut beror det på att jag har sovit ca 3 h inatt och att klockan är 03.30 nu ;)

Au revoir!


Firat nationaldagen

Efter jobbet igår hoppade jag på bussen till Anderstorp, men lyckades hoppa på fel buss. Kanske inte så konstigt då jag hade 20 min på mig att pack, byta om och äta. Men komiskt nog var jag först hos Jocke, 20.30. Planen var att vi skulle gå ut i öltäten men när vi kom dit ångrade vi oss, 180 kr var för mycket pengar. Några gick in ändå men vi andra gick och käkade, vilket nog var det roligast på hela kvällen! Jag som inte kan äta, utan behöver en stor hög med servetter, Mickan och Tengis startar matkrig, Kroon skäller ut oss för att vi är barnsliga och så vidare ;)

Tog enbart två bilder igår men bjuder på dem iaf!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449734/images/2012/pic_205529098.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2449734/images/2012/pic_205529098.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449734/images/2012/pic_205529098.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449734/images/2012/pic_205529098.jpg" class="image">


Examen och avslutningsbal i bilder!

Hade en fantastisk bra helg med mina troll! Låter bilderna tala :)
 


Finner lugnet i naturen

Idag var första gången på väldigt länge som jag inte ställde någon väckarklocka! Väldigt skönt att få sova. Kom precis hem efter en skön promenad med Lina. Vi bor så grymt bra, lika nära till stan som till "landet". Mår bra av att gå i skogen och hälsa på kossorna och plocka blommor.

Nu ska jag slänga ihop en sockerkaka och åka ut till min morfar. Kanske har han fått upp hängmattan? Hoppas!


RSS 2.0