Göteborg

Göteborg är en fantastisk stad med härliga människor!

Igår eftermiddag tåg vi tåget ner till Göteborg, började med en runda på H&M som resulterade en korall kjol. Sedan gick vi och satta oss på La Gondola på Avenyn, väldigt god mat och bra service. Trevlig utsikt också, medans alla som sprang gbg-varvet satt vi och hade det gött. Rätt glad att jag satt på restaurangen istället för sprang ;)

Mätta och goa tog vi bussen till Josse, gick dock inte så smidigt som det kanske låter. Sprang ifatt bussen genom en omväg mellan spårvagnar och rödljus. Att ingen av oss blev påkörd var ett under. Väl framme hos Josse var vi ungefär lika trött som de som hade sprungit gbg-varvet!

Inflyttningsfesten var grymt roligt, underbara människor och härlig stämning! Spelade ölspelet med en ny regel som de flesta inte hade kört med innan, istället för att inte få säga namn var man tvungen att kalla alla Göran. Då alla skulle tilltalas Göran kan ni ju tänka er att det blev kaos! Tuff-Göran, Kärleks-Göran, Grön-Göran, Hatt-Göran och Smålands-Göran var några av smeknamnen vi kom på för att kunna prata med rätt Göran :)

Idag blev det frukost i solen på mitt favoritcafé Cappuccino, njöt av varje minut!


En härlig helg som gav energi till ännu en tuff vecka i skolan! Snart tar vi examen - 19 DAGAR KVAR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0