Varning för kärring!

På lördag ska jag gå Trajet hemma i Smålands skogar. Det är en tävling i lag om 8 personer. Tävlingen går ut på att gå en utsatta bana på 1 mil med hjälp av en orienteringskarta och lösa olika uppgifter vid stationer på vägen. Varje lag ska vara utklätt och det är även en tävling bland lagen om bästa utklädsel. Vi är två lag som ställer upp, kärringarna och gubbarna. Då vår chans att vinna som först i mål eller vinna tävlingarna längst vägen är små satsar vi istället på kläderna. Därför var jag en timme på Myrorna idag för att hitta bästa klänningen, blev även två glasögon. Men smink, lockigt hår, handväska och ljusa strumpbyxor kommer det bli varning för kärringen i skogen ;)

 

 


Kommentarer
Postat av: Mickan

Vilken Snygg tanta! :)

2012-04-24 @ 19:44:23
Postat av: Lina

Men hallå!!! Christin! Fy så kul!! Du ska ut och orientera, och i en av de gyttjigaste tävlingarna jag ever hört talas om!! Du kommer se strålande ut efteråt!

2012-04-26 @ 00:08:49
URL: http://linafinas.webblogg.se/
Postat av: Christin

En liten rättelse, det finns ingen karta till hjälp utan spåret/banan är markerad med band. Blir betydligt svårare om någon skulle ta bort ett band eller flytta det! Jag kanske ringer dig Lina och få lite expert hjälp om vi går vilse i skogen ;)

2012-04-26 @ 22:26:41
Postat av: Lina

Det blir nog bra för er skull att slippa själva orienteringsmomentet, lär ju ha fullt upp att ta er fram haha. Ring inte för sent isf, ska nämligen till Habo och tävla då haha. Lycka till!! :D

2012-04-28 @ 00:02:57
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0