Pirates of caribbean 4

Johnny Depp är kung!

Va och såg fjärde filmen av Pirates igår här i Trollis. Biografen är under all kritik men vi satt längst upp så såg bra iallafall :)

Efter en kupp där Jack Sparrow trodde att han skulle få sin trogne pirat Gibbs fri från galgen befinner han sig fatskedjad i Kung Georges överdådiga matsal. Här får han veta att Barbossa med Kungens goda minne ska segla efter Ungdomens Källa och att det dessutom finns någon som utger sig för att vara Jack Sparrow! Han lyckas fly från slottet för att ta reda på vem som är den falske Jack och efter att ha träffat på sin gamle far, Kapten Teague, befinner han sig efter en vild jakt  plötsligt ombord på Queen Anne’s Revenge som tillhör den fruktade Kapten Svartskägg. Den exotiska Angelica som Jack tidigare haft en kort affär med visar sig vara Svartskäggs dotter och nu tvingas han hjälpa dem att hitta Ungdomens Källa före Barbossa och spanjorerna som också är ute efter det magiska vattnet!

Filmen var lik dem andra men Johnny Depp var ensam om huvudrollen vilket märktes genom att han var nästintill med i varje scen. Skulle kunna se en film med enbart honom ;) Penelope Cruz hade en stor roll och en romans med Jack. Hennes far är svartskägg som är extremt egoistisk och elak. Nykomlingarna” Sam Claflin och Astrid Berges-Frisbey spelar ett ungt kärleksparet som är något kinky vinkel, hon är sjöjungfru och han är präst. Väldigt intressant kombination ;) Skådespeleriet är förövrigt på topp!  

Man ser varenda dollar som investerad i scenerierna och det är imponerande miljöer som får beskådas under den två timmar och en kvart långa rull.Effekterna var väldigt imponerande, lite som i filmen Avatar! Skulle vara kul och se den i 3D :)

Välkommen sommarens första och bästa storfilm!
Kort sagt få den 4/4 piratskepp



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0