Finbesök av Lina

Äntligen kom finaste Lina på besök i Trollywood! Va och tränade vid lunchtid igår, veckans mål på funbeat uppnåt ;) Sen blev det snabbt hem och välkomna Lina. En sväng på skolan och stan hann vi med igår, en mysig fika på Expresso House också :) Va en pappa som sa till hans barn som va kanske 1 år när mamman går ifrån bordet, "mamma ska på ansiktsbehandling, hon kommer snart" VA!? som om ungen skulle fatta det? han/hon kunde ju knappt säga mamma! 

Lagade jättegod mat igår, kyckling och pestopasta. Väldigt enkelt och såå gott! Kvällens stora projekt var att ladda ner en film och sen se den på min tjockis-TV. Va lättare sagt än gjort! Först skulle vi hitta en bra film, googlade och tillslut hittade vi en. Hur laddar man ner en film va nästa problem!? Ringde experthjälp! Efter att ha lyckats ladda ner en film, funkade den inte. Va bara ljud och inte bild, suck! Ringde experthjälp nr 2! Fick ladda ner en ny film,  bild och ljud funkade på datorn! Yes! Skulle bara få det att funka på TV.n med, sladd hit och sladd dit. Sen kom filmen äntligen igång men med jätteliten text och bilden av bara på typ halva skrämen! Från att vi började leta film tills att vi fick på den på Tv:n tog det över 2 h. Vi är inte så tekniska helt enkelt. Skulle kanske inte slingat håret blont ;) Filmen va bra iaf, Letter to Julies.

Hann med långpromenad i det vackra vinterlandet och scones med te innan Lina hoppade på bussen till Alingsås.


Tack för ett mycket lyckat besök <3

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh Christin. Det var verkligen supermysigt att äntligen hälsa på dig! :D Tack för allt. Mysiga fikor, film och promenader i vintersolen :) ha en bra kväll. Puss! <3

2011-01-22 @ 21:40:53
URL: http://linafinas.webblogg.se/
Postat av: emma k

Wie, så otroligt mysigt ni hade det då..

Gillar pappas kommunikation med sitt barn..:)



Jag har varit i Värnamo i helgen. Iaf lör - sön. Filip firde 20 år och då får man snällt ta sig hem.

På måndag börjar ny kurs. Spännande. Jag vill också komma och hälsa på dig i Trollywood!!



Puss Puss

2011-01-23 @ 13:10:43
Postat av: Christin

Låter som din helg har varit bra, alltid mysigt att vara hemma :) Emma du är så välkommen! Puss

2011-01-25 @ 10:47:18
URL: http://smalandspinglan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0