På besök i Karlstad

Rullade in på Vänersborg station i tisdags kväll efter en lång tågresa. Blev kvällsfika hos Tina med Emma. Var så mysigt att träffa tjejerna, Emma du var saknad!!! Anlände till Elefanten vid elva tiden så hann inte med mycket mer än att träffa min kära granne :) I onsdags blev det frukost med åsa och maria innan vi hoppade på tåget till Karlstad. Gick en rundtur i staden och fikade innan Elin slutade, kvällen spenderades med en härlig gäng brudar och på en uteservering :) Onsdagen blev en shoppingdag med bl.a IKEA och köpcenter. Hade planerat att gå på bio på kvällen, Horrible Bosses. Ingen av oss hade läst på något om filmen men vi visste att det var en komedi med Jennifer Aniston m.m. Var en jättedålig film som nästan var lite töntig! kan tillägga att vi var typ 7 st i hela biosalongen!? kanske säger nåt om att det var en dålig film..

Idag bakade vi scones till frukost och besökte Gustaf Frödings Herrgård innan den långa färden hem började. Det är längre än man kan tro till Karlstad. Skönt att vara hemma samtidigt som det var roligt att åka iväg lite och träffa fina vänner :)

Nu ska jag leta snapsvisor, roliga lekar och baka västerbottenpaj till morgondagens kräftskiva :DHittade denna fina text i metro!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0